Прерязаха гърлото на бременна българка в Лондон (обновена)

Крими

04-02-2016, 11:37

Снимка:

©"Дейли мейл"

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Мъжът й е прободен смъртоносно, щял да се прибира в родината до дни

"Те бяха женени, мисля, че имат още две деца в България. Съпругът й ми каза, че е бременна и изглеждаше много щастлив. Те бяха много мили и наши клиенти. След работа мъжът идваше тук и сядаше за по един разговор". Това заяви Сюлейман Кардез, собственик на магазинче за храна и вино в английския квартал Тотнъм, където в апартамент бяха намерени мъртъв българин и жена му - бременна в шестия месец, с прерязано гърло. Тя се бори за живота си в болница. Намерил ги хазяинът им, след като от известно време нямал вест от тях. Около 11:30 ч. вчера той разбил вратата на апартамента и станал свидетел на страшната гледка. В 11:45 г. полицаи и парамедици вече били на адреса, където установили, че мъжът е мъртъв. Съпругата му, която лежала до него, била в критично състояние, но била жива. Предполага се, че мъжът е бил мъртъв от повече от два дни. В момента жената е в критично, но стабилно състояние в болница.


Българка в напреднала бременност бе открита в критично състояние до мъртвия си приятел в апартамент в лондонския квартал Тотнъм, съобщи по-рано "Дейли мейл". "Скотланд Ярд" започна разследване за убийство след откриването на българите в квартира над най-известния фен клуб на "Спърс" в Лондон. По непотвърдена информация жената, която е в 6-ия месец от бременността, е с прерязано гърло и се намира в критично състояние в болница, а мъжът е починал от няколко прободни рани. Предполага се, че двамата са ранени при кавга, пише "Дейли мейл". Сюлейман Кардез, който държи магазин в района, казва, че е познавал двамата. "Тя беше бременна. Той искаше да се върне в България. Дори бе запазил билет за понеделник. Много е тъжно", разказва мъжът пред "Ивнинг Стандарт". Според мъж, който често посещава бара под квартирата на българите, кварталът е спокоен, а клубът отварял само във вечери, в които имало мачове. Друг източник, пожелал да остане анонимен, твърди, че двамата българи често се карали и връзката им била проблемна.


Съседите разказват, че двойката живее там от 2007 година. Мъжът искал да осигури по-добро бъдеще на семейството си. "Той се оплакваше, че живеят тук и искаше да се върнат в България", разказва още Сюлейман Кардез. "Мисля, че той планираше да изпрати жена си в България, за да се грижи за децата, а той щеше да работи тук, да намери по-добра къща и да ги вземе всичките", допълва собственичката на магазина, в който двойката често се отбивала.

Самоличностите на българите все още не са установени.