Бербатов на 35 - Един футболен естет продължава да търси красивото в играта

ПАОК няма да е последната европейска спирка за Митко

Днес, 30 януари Димитър Бербатов навърши 35 години. Всеки футболист,особено на такава възраст, има своя запазена марка или характеристика.

За Митко безспорен факт е,че той е футболен естет. Който продължава да търси красивото във футбола. Въпреки някои трудности в ПАОК Бербо намери начин да се отпуши и да изпитва удоволствие от играта. От головите пасове и от головете, които продължава да вкарва.

ПАОК няма да е последната европейска спирка на Бербатов. Макар и на 35, Митко има какво да даде още във футбола. Все още има фенове, които идват на мач за едно самобитно отиграно положение. Е, Митко е от тези "стари пушки", които са способни да измислят нещо красиво и да го направят на терена по техен си начин.. Не е от бройлерите тип "еднотипни" футболисти.

Бербатов може да продължи кариерата си в Европа. Или да я завърши някъде в Близкия Изток, или Америка. За такива гальовници на топката,  в тези страни дават мило и драго. Там комерсиалните желания на собствениците си да притежават  подобни футболни бижута, които да радват тяхната публика. И най-важното , да учат на истински неподправен футбол.

Бербатов може да бъде реклама на истинския футбол и разбира се ще продължава да бъде посланик на България по света.