София Абрамович отслабна след подигравки в социалните мрежи

Милиардерската наследница изживявала тежко критиките на последователите си

Дъщерята на милиардера Роман Абрамович София се похвали в социалните мрежи със стройна фигура. Миналата пролет, тя обеща на критикуващите я, че не прави достатъчно за фигурата си абонати, да тонизира тялото си и започне здравословен начин на живот и правилно хранене. София спази обещанието си.

През април миналата година София, която е средната дъщеря от петте деца на Роман Абрамович и втората му съпруга Ирина, призна в интервю пред Дейли Мейл, че е разстроена от негативните забележки за външния й вид и фигура. 

Най-неприятните коментари тя изтривала, а потребителите блокирала, но все още се чувствала неуверена. После, както сама разказва, решила да действа позитивно и дори съставила план, който включва здравословна диета, редовни физически упражнения във фитнеса и задължително ежедневни разходки с кучетата. 

За това, че София е удържала на думата си говорят и публикувани в във Фейсбук снимки по бански.

Напомнящият за подигравките стар профил в Инстаграм София е изтрила и отворила нов на негово място. Да виждат снимките в него могат само одобрени абонати. Въпреки това, понякога тя споделя снимки във Фейсбук.