Русев помогна на Трите Хикса да стане шампион за 14-ти път (Видео)

Българинът счупи коментаторската маса с тялото на бившия вече шампион Роман Рейнс

"Кралският сблъсък" на световната федерация по кеч предложи доста изненади за почитателите на развлекателния спорт. 30 от най-големите звезди на WWE се пуснаха в мелето, което в крайна сметка завърши с нов шампион. Неговото име е добре познато - Трите Хикса! 46-годишният ветеран излезе под номер 30 и успя да изхвърли над въжетата досегашния носител на пояса Роман Рейнс, който се появи на ринга първи.

Любопитното е, че вина за успеха на Трите Хикса носи и българският кечист Русев. Пловдивчанинът излезе под номер 2 в "Кралския сблъсък", но бе изхвърлен от Рейнс. Малко по-късно Русев и съратниците му от "Лигата на нациите" измъкнаха дългокосия атлет и го нападнаха групово. Всичко завърши с "полет" на Русев върху Рейнс на една от коментаторските маси, която не издържа тежестта им и се счупи. Шампионът бе изнесен на носилка, по-късно се завърна на ринга, но щетите от атаката на Русев бяха видими и му попречиха да доиграе пълноценно срещата. От което се възползва Трите Хикса.

Очаква се двамата да имат реванш на най-голямото събитие в развлекателния спорт "Кеч Мания 32", която ще се проведе през април в Далас, Тексас.

В мелето се включи и бившият ММА шампион Брок Леснар.

Най-впечатляващият момент във вечерта обаче бе дебютът на Ей Джей Стайлс. Независимият кечист подписа наскоро договор с WWE и се появи под номер 3 пред екзалтираната публика в Орландо, Флорида, която не спря да го подкрепя през близо 30-минутния му престой на ринга, преди да бъде изхвърлен.