Цетан Цветанов: Поведението на Кънев е пълно с политически абсурди

Мисия

25-01-2016, 17:23

Снимка:

forum24.bg

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Шефът на ПГ на ГЕРБ опроверга в Сливен твърдения за консултации с ДПС по вота на недоверие

Поведението на Радан Кънев е пълно с политически абсурди, които никога не сме наблюдавали, заяви в Сливен председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод твърденията на лидера на ДСБ за консултации на ДПС с ГЕРБ относно вота на недоверие за политиката в здравеопазването.


"Парламентарната група на ГЕРБ е единствената, която в пълен състав подкрепя усилията, които полага министър-председателят Бойко Борисов да има стабилност в държавата. Няма абсолютно никакъв смисъл парламентарната група на ГЕРБ да прави подобни движения, защото ние стоим както стабилно зад министър-председателя, и зад всички министри, посочени от него. Така че това са несъстоятелни тези, но които са удобни, за да може да се обяснява в публичното пространство, че няма сестра", посочи Цветанов, цитиран от кореспондент на БНР.


"Аз обаче мога да призова господин Радан Кънев да обясни как ще гласува той самият, защото той от близо 20 дни казва, че вече е в опозиция на сегашното правителство и ако той гласува за политиката на министър Москов, ако подкрепи неговите реформи, това са политически абсурди, които никога не сме наблюдавали, хем участваме в управлението, хем обаче "аз съм опозиция", но явно може би в предстоящите години ще имаме въвеждане на нови модели и нови стандарти, които са присъщи само за Радан Кънев", коментира Цветанов.