С вериги през Ришкия проход

Животът

17-01-2016, 13:22

Автор:

burgasutre.bg

Всичко от Автора

Пътят за Варна е наводнен при село Кошарица

Товарните автомобили над 3 тона и половина трябва да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета при преминаване през Ришкия проход, съобщават от областното пътно управление. Забранено е движението на машини над 12 тона. Наводнен е участък от пътя Варна-Бургас между Поморие и Ахелой в района на село Кошарица. Преминаването се извършва в едното платно.

По данни на Гражданска защита от коритото си е излязла река Факийска между селата Зидарово и Искър край Созопол. Затворена и отсечката Димчево - Присад. Екипи работят по отводняване на трасетата.

Преляла е река Татарски дол в село Ливада, община Камено. От областната администрация съобщиха за няколко къщи в селото. Река „Селска" в община Средец е заляла междуселски пътища между Кирово и Граничар. Повишено е нивото на река „Средецка", но към настоящия момент няма залети пътища.

Проблеми с електрозахранването има в някои села в община Руен. От EVN уверяват, че се работи по отстраняването на авариите. Няма подадени сигнали за бедстващи и пострадали хора.