И братът на Селин Дион бил на смъртен одър

Свят

16-01-2016, 13:58

Снимка:

©Фейсбук

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Разплакана, Селин Дион говори за болестта на съпруга си (ВИДЕО)

Погребението на съпруга й ще е на 22 януари в базиликата, където са венчани

Селин Дион е изправена пред още една семейна трагедия след смъртта на съпруга й, защото един от братята й е болен от рак и е в много тежко състояние, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА. Даниъл Дион, който е на 59 години, има само дни живот, каза сестра му Клодет пред в. "Джърнъл ъв Монреал". Селин Дион помоли да бъде оставена на спокойствие, след като обяви, че съпругът й Рене Анжелил почина на 73 години от рак на гърлото в четвъртък. Тя не е говорила нищо за болестта на брат си. Певицата отмени концертите си в Лас Вегас до 23 февруари, когато ще се върне на сцената.


Погребението на Рене Анжелил ще е на 22 януари в базиликата "Нотр Дам" в Монреал, където е била сватбата им. Рене бе и импресарио на Селин Дион. Тя се запознава с него, когато е на 12. Тогава той е на 38 и е женен. Годините на съвместната работа върху музикалното израстване на Селин преминават по-късно в любов и съвместен живот, плод на който са три деца.


Преди 16 години откриха рак на гърлото на Рене Анжелил. Битката с него изглеждаше спечелена, но болестта се завърна през лятото на 2014 година. Селин отмени всичките си ангажименти, за да бъде до съпруга си. След това заедно решиха тя да излезе отново на сцената в Ел Ей. Но и остана със съпруга си до края.