Страхотно 3:3 между Нюкасъл и Манчестър Юнайтед

И блестящ Рууни не можа да преодолее препятствието Ван Гаал

Два гола на блестящ Уейн Рууни не стигнаха Манчестър Юнайтед да победи Нюкасъл като гост и срещата завърши драматично 3:3.


Второто попадение на звездата на "червените дяволи" за 3:2 за гостите бе от много висока класа. Като от най-добрите му години. Без да гласи топката, Рууни с плавен и мощен шут отбеляза може би  победният гол за Манчестър Юнайтед. При това на негостоприемен по традиция терен за манчестърци. Но не би. В края на мача домакините изравниха.

Наистина, получи се суперзрелищното 3:3, но отново отборът на Ван Гаал не успя да вземе максимума. За кой ли път се показа почеркът на неадекватния треньор.

Пак пълен успех за Манчестър Юнайтед им бе отнет под носа. Като,че ли самите играчи не си вярват при този треньор,че могат да постигнат много повече. Нещо, което е в традициите на славния клуб.

Дори и възродилия се Рууни с двата си гола не успя да наклони везните в полза на Манчестър Юнайтед. Явно, до края на сезона тимът на "червените дяволи" ще трябва да се мъчи под ръководството на Ван Гаал.