Сексапилно DJ дуо атакува нощна София

SexShooters идват за първи път в България за седмия Рожден ден на ID CLUB

Лондонските сладури Дейвид Харт и Клаудио Жирарди, познати по света като SexShooters, пристигат в София на 30 януари.

Сексапилните DJ идват за седмия Рожден ден на култовия ID CLUB. Станалото традиционно отбелязване на създаването на заведението изпъква с пищни партита и специални гости, като топ DJ, клубни артисти от световна величина и екзотични танцьори и се превръща в притегателен бенефис за почитателите на силните емоции.

Горещите гости SexShooters са неизменна част от програмата на големите клубове в Мелбърн, Сингапур, Тел Авив, Рим, Ница и Лондон, а на 30 януари ще покорят с чар и музика и София.

За седемте години от създаването си, проектът ID успя да събере под един пищно декориран покрив най-добрите клубни артисти в България, Европа и САЩ и продължава да бъде лидер в развлекателния бизнес. В партито на 30 януари, освен специалните гости, участие ще вземат много танцьори и изпълнители, които са били част от проекта през годините.

За ексклузивния повод интериорът ще претърпи специална декорация, която ще бъде допълнена и от нова сцена за изявяващите се гост звезди.

Ограничен брой от най-близките приятели и гости на клуба ще получат покани, а всички останали са добре дошли пред вратите в 23,30 на 30 януари.