Изгониха Джъстин Бийбър от археологически разкопки в Мексико

Канадецът не спира да се забърква в международни скандали

Скандалният певец и тийн идол Джъстин Бийбър се забърка в пореден скандал по време на посещението си в град Тулум в Мексико, съобщи Асошиейтед прес.
Докато разглеждал археологическите забележителности от времето на маите, музикантът се опитал да проникне зад оградената територия, където се извършват разкопки, но е бил помолен да напусне.
Източник от обкръжението на певеца твърди, че става дума за обикновено недоразумение.
Бийбър е в Мексико на почивка. По време на нея е участвал в церемония, извършена от местен шаман.
Тулум е една от най-популярните туристически дестинации в Мексико. Разположен на полуостров Юкатан, днес той е симбиоза от археологическо селище, морски курорт с прекрасна плажна ивица и модерен град, припомня БТА.
Археологическите руини на Тулум се намират на 130 км южно от Канкун.

Джъстин Бийбър редовно е в центъра на скандали. През 2014 г., той блъсна с колата си папараци. Преди това той беше арестуван в Маями за превишена скорост и шофиране в пияно състояние. Певецът също е обвинен в нападение над шофьор на лимузина в Торонто и транспортирането на марихуана в самолета.

В Япония, музикантът се снимана на фона на светилището Юсукуни, което е свързано с японския милитаризъм, и след това е бил принуден да се извини на азиатските фенове. В Бразилия Бийбър рисуван графити стена скъп хотел, в Швеция полицията конфискува марихуана от автобуса на певеца. В Германия бе иззета контрабандно внесена маймуна.