Лив Тайлър е бременна отново (снимка)

Красавицата роди само преди 11 месеца

Актрисата Лив Тайлър заслужава поздравления. През новата година звездата ще бъде майка за трети път! Радостната новина съобщи самата актриса като публикува на страницата си в Инстаграм черно-бяла снимка на заобленото си коремче. "Боже, май щъркелът отново ще ни посети! В корема ми расте малкият Тейлър Гарднър. И нашето семейство расте! Толкова съм благодарна. Дейв Гарднър, обичам те", написа под фотото щастливата Лив.

Любимият й - футболният агент Дейвид Гарднър също публикува в социалната мрежа снимка на бъдещата майка като написа: "Моята малка красавица е бременна!!! Толкова съм развълнуван и щастлив, обичам те!".

38-годишната Лив и Дейв Гарднър отглеждат общия си 11-месечен син Сейлър Джин Гарднър, чийто кръстник е Дейвид Бекъм. Актрисата има още един син - Майло - от първия си брак с музиканта Ройстън Лангдън.

Актрисата се срещата със спортният агент от две години. Говори се, че през декември миналата година двамата са се сгодили, но отказват публично да говорят по темата.

Първородният син на двойката е роден шест седмици преждевременно и е тежал едва два килограма. "Това беше истинска лудост: С Дейвид живеехме в някаква невероятна вихрушка. Това беше много емоционален момент, стараехме се колкото е възможно повече време да прекарваме заедно, и исках да подготвя дома за бебето. От времето на първата ми бременност са минали 10 години, и да преживея всичко това отново беше най-голямото щастие за мен. Но усещах и вътрешно знаех, че той ще се роди по-рано." Разказа за скорошното си раждане Лив.