Хванати в крачка! Григор и Никол се целунаха публично

Папараци изловиха двойката в Бризбейн

Българският тенисист Григор Димитров и американската поп певица Никол Шерцингер вече не крият своята връзка. Двамата бяха заснети да се целуват край кортовете в австралийския град Бризбейн, където Димитров играе първия си турнир за 2016 г.

Снимката е направена преди двубоя на българина и Кей Нишикори в турнира на двойки и беше публикувана днес в австралийския сайт Couriermail.

Информациите за връзка между 37-годишната певица, танцьорка, актриса и модел с 24-годишния български тенисист се появиха още през отминалата есен. Мениджърът на Димитров ги отрече, като заяви, че двамата просто се познават и са се виждали няколко пъти.

Самият Григор Димитров сподели в интервю, че са просто много близки приятели с Никол.
През тази седмица обаче бившата членка на "Пусикет долс" се появи в Бризбейн и неизменно гледа двубоите на Димитров от неговата ложа.

След победата на българина срещу Жил Симон те бяха уловени да си разменят въздушни целувки. В социалните мрежи феновете са създали хаштаг посветен на звездната двойка, #GriCole е комбинация от имената Григор и Никол.


Певицата за последно излизаше със световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън и дори беше сгодена за него, но двамата прекратиха връзката си през февруари миналата година. Малко по-късно през лятото Димитров се раздели с руската тенисистка Мария Шарапова.