Университатя (Крайова) иска Неманя Милисавлевич от Берое

Бившият "армеец" може пак да се събере с цесекарите Вальо Илиев и Апостол Попов

Тим от Румъния проявява сериозен интерес към крилото на Берое Неманя Милисавлевич. Става въпрос за елитния Университатя Крайова. Представители на клуба от местната Лига 1 вече са разпитвали за играча.

В Университатя играят трима българи - Валентин Илиев, Апостол Попов и Христо Златински. Първите двама са бивши съотборници на сръбското крило от престоя му в ЦСКА. У нас той игра още за Лудогорец. Милисавлевич вече има опит в румънския футбол. В периода 2009-2011 година той носи екипа на Васлуй, а през 2012-2013 е част от Рапид Букурещ.

Неманя дойде под Аязмото през лятото със свободен трансфер, след като разтрогна с армейците. На този етап старши треньорът Петър Хубчев не е склонен да се разделя с футболиста, но всички зависи от това каква оферта ще извади клубът от Крайова. В същото време стана ясно, че бразилският халф Том е отказал предложение за нов договор и през лятото почти сигурно напуска Берое като свободен агент, след като контрактът му изтича. Наставникът на зелено-белите умува върху възможността да подсили средата на терена с Георги Сърмов.

Преди дни бившият халф на Левски и Ботев Пловдив напусна румънския Поли Тимишоара. Вариант пред него е и завръщане на „Герена". Очаква се до седмица да стане ясно дали заралии ще направят опит да привлекат Сърмов.