Клаудио Раниери:Тази Висша лига е много луда

Никой не иска да я спечели

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери заяви след домакинското равенство 0:0 срещу Манчестър Сити, че явно нито един тим не иска да спечели шампионската титла във Висшата лига. След равенството „лисиците” се изравниха по точки с лидера във временното класиране Арсенал, отстъпвайки на „топчиите” само по голова разлика.

„Мисля, че изиграхме добър мач. Беше ни трудно. Играхме добре и пропуснахме няколко шанса за гол. Исках да видя как играчите ми ще реагират след загубата от Ливърпул и те го направиха добре”, сподели след срещата Раниери пред BT Sport.

„Всеки мач е труден за нас. Тази лига е много луда…..никой не иска да я спечели. Това е много странно”, каза още италианският специалист.

„Не е лесно за нас, но трябва да се преборим с всички. Това, което правим, е чудо. Искам да продължим да го правим, но не е толкова лесно. Искам да видя моите играчи да продължат да се борят като днес. Фантастично е. Мога само да кажа, че играчите се справят добре, а феновете ни са невероятни. Те ни подкрепят и ни мотивират”, завърши 64-годишният наставник на „лисиците”.