Петев може да направи Марселиньо национал

Преди три месеца двамата разговаряли на тази тема

Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо призна, че е имал разговор с националния селекционер на България Ивайло Петев за възможността да заиграе за "лъвовете". Бразилецът има български паспорт, а в средата на май догодина ще придобие и право да играе за представителния ни тим.

През май 2016 г. той ще има вече пет години престой на родна земя, а кариерата му тук започна именно под ръководството на Петев, който го привлече в Разград. Марселиньо говори за дискусията си със селекционера пред медиите в родината.

"Преди три месеца имах разговор с Петев и той ми каза, че ще провери кога ще може да разчита на мен. В България често хората ме питат кога ще заиграя за отбора и ако това стане, ще бъде голяма чест за щата ми в Бразилия. Дано само не бъда сполетян от контузии", сподели Марселиньо пред изданието "А Критика".

Звездата на Лудогорец, който наскоро навърши 31 години, е от самото начало на престоя на тима в А група и е спечелил всеки един трофей от началото на хегемонията на "орлите" по родните терени.