Дора Милева: ЦСКА трябва да кандидатства за професионален лиценз за "Б" група до 30 юни 2016 година

Вярвам в оздравяването на клуба

Нито един от кредиторите на ЦСКА не е опростил дълг на клуба до този момент. Това заяви постоянният синдик на „червените” Дора Милева-Иванова.

„Поне при мен не е постъпило нито едно заявление, че кредитор се отказва от дължимото си в полза на клуба. Известно е, че броят на кредиторите е над 300 човека, като в това число влизат и работниците. До Коледа трябва да бъде изготвен окончателен списък", каза Милева пред „Меридиан Мач”.

„Вярвам в оздравяването на ЦСКА. Това е член 1 - производството по оздравяване е част от производството по несъстоятелност. Това е и моята роля в клуба. Призовавам никой да не се притеснява. Има достатъчно време за работа. ЦСКА трябва да кандидатства за професионален лиценз в „Б" група до 30 юни следващата година. Това ме увериха адвокати по спортно право. Такава е йерархията. Така че, няма опасност клубът да не се справи със сроковете за кандидатстване за лиценз", допълни синдикът.

Тя заяви, че няма повод да се притеснява за смяната си начело на клуба. Вчера от съда я предупредиха, че може да бъде заменена.

„Това е възможно по решение на съда, но няма как да се притеснявам непрекъснато затова, нали”, заяви Милева.