Любовчии масово правят секс в киното

Общество

11-12-2015, 08:39

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

В залите има камери и десетина човека персонал стават свидетели на любовта им

Любовчии масово правят секс в киното, пише в. "Новинар". Новата мода сред млади и стари е секс пред големия екран, а често предпочитани са анимациите, защото има по-малко хора.

Това разказа за „Новинар“ служител на едно от големите кина в София. „Поне два-три пъти в месеца хващаме разгорещени двойки да се награбват в киното“, допълва той.

По думите му последният случай е отпреди няколко дни, когато млада влюбена двойка се разгорещила по време на анимационен филм. Хормоните им се разбушували по средата на филмчето и двамата се награбили все едно са си у дома.

„Хората явно не знаят, че в залите има камери и десетина човека ставаме свидетели на любовта им. Момичето се беше съблякло чисто голо и дори когато филмът свърши и светнаха лампите, тя още не се беше облякла“, разказа свикналият вече с гледката служител.

Това въобще не е присъщо само за младежите, има и много зрели двойки, които разнообразяват живота си по този начин, допълва той. Често предпочитани са задните редове и празните зали.

„Има една редовна двойка, която почти всеки месец наема специална зала само за себе си, за да правят секс в нея.

Те плащат 600 лева, за да са сами на прожекцията и да разнообразят връзката си по свой начин“, разказва кинаджията и допълва, че хората са над 40-годишни и това не е детска прищявка, а най-вероятно става дума за фетиш.

По думите му с настъпването на зимата случаите зачестяват, защото на младежите им излиза по-евтино от хотел, но е категоричен, че тези, които обичат предизвикателствата, са „активни“ през цялата година.

Освен на еротични сцени служителите от киното стават чести свидетели на спящи хора, които се налага да побутнат след прожекцията, за да ги събудят, както и на такива, които им се карат, ако филмът не им хареса.