Английски колоси ще гонят дивото

Манчестър Юнайтед се нуждае от победа, а Арсенал от успех с два гола разлика

Три отбора от най-скъпият шампионат в света може да не стигнат до осминафинал в Шампионската лига. Става въпрос за асовете на Висшата английска лига Манчестър Юнайтед, Арсенал и Челси.

В последният шести кръг от групите на Шампионската лига трите мастити клуба така си надробиха нещата,че трябва да минат през сложен път за да отидат напред.

 При отпадане и на трите отбора и при класиране на Ювентус и Рома, което е много сигурно,от следващия сезон Висшата лига може да остане само с три тима за групите на ШЛ. А коефициентът на Серия А да направи така,че Италия да бъде с четири тима в най-комерсиалния турнир.

Какви са шансовете на трите английски отбора за да спасят честта на родината на футбола? Манчестър Юнайтед трябва на всяка цена да търси победа във Волфсбург. Същото трябва да направи и Арсенал в Атина среще Олимпиакос. При това не с един,а с два гола разлика. Защото в директния сблъсък на "Емирейтс" загуби от тимът от Пирея с 2:3.

Челси пък е в невероятна въртележка. Равен ще спаси тима за осминафиналите. Но мачът на "Стамфорд Бридж" е с Порто,който има също класа.

Така, че три големи английски отбора са изправени до стената и трябва да покажат своята класа. За да не отпаднат още в групите. И  да могат да играят на осминафиналите в Шампионската лига. За спасението на честта на родината на футбола.