Мощен взрив в блок в "Младост 4" /обновена/

Крими

05-12-2015, 08:06

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Няма пострадали, но всички хора от блока са евакуирани.

Мощен взрив изпотроши стъклата на блок в столичния квартал „Младост 4”, заявиха разследващи, цитирани от "Нова телевизия".

Няма пострадали, но всички хора от блока са евакуирани. Разпитват мъж, който живее в същия блок.Взривът е избухнал около 23.30 часа вчера пред входната врата на апартамент. Все още не е ясно от какв о е предизвикан.

Преди около 2 месеца колата на същия собственик е била взривена.

Площадките на втория и третия етаж в блок 458 в столичния квартал „Младост 4” са изтърбушени и потрошени след снощния взрив. Вратите и прозорците са изпочупени, подовете са осеяни с натрошени стъкла, съобщава bTV.

Почти изцяло разрушена е входната врата, пред която е избухнала експлозията. Според първоначалните данни, по време на експлозията вътре в апартамента са били жена му и детето му.

Целият блок е евакуиран. Съседите чули експлозията, но не знаят нищо за това какво я е причинило.

Пред bTV съседка, която живее на същия етаж, каза, че е чула взрива, но не знае какво е станало. На въпрос дали познава мъжа, тя отвърна притеснено, че не го познава и заяви: „Не искам повече да говоря”.

Странно е, че блокът не е отцепен, на място няма полицейски екипи. Телевизионният екип спокойно се разхождаше по етажите и стъпваше по потрошените стъкла, като стигна без проблем и до апартамента на човека, за когото се смята, че може да е обект на атентат.