Славен Билич: Манчестър Юнайтед не е скучен отбор

Те печелят, дори когато не бележат много

Мениджърът на Уест Хям Славен Билич заяви, че Манчестър Юнайтед в никакъв случай не е скучен отбор. Той направи това си изказване в навечерието на мача между двата отбора. Двубоят от Висшата лига е днес от 17 часа на стадион „Олд Трафорд”.
 
„Вярно е, че Юнайтед днес са различни от времето на Алекс Фъргюсън. Тогава играеха бързо, светкавично, бомбардираха постоянно наказателното поле. В никакъв случай обаче не мога да се съглася с някои мнение, че в момента при Ван Гаал отборът играе скучно. Те често задържат топката, атакуват по фланговете и печелят, дори когато не отбелязват много голове. Юнайтед много често контролира играта, а това категорично не е признак на скучност.
 
Те печелят, дори когато не бележат много. Някой каза, че са скучни, но не съм сигурен защо хората говорят така. Те задържат топката, не са отбора, който ще ти остави топката и ще се защитава. Не мисля, че това е скучно. Бих нарекъл този стил ефективен. Резултатите се забелязват, след като Юнайтед е в челото на класирането“, коментира Славен Билич.
 
„Да, Юнайтед е различен отбор от преди, особено като домакин. Различни са от времената под ръководството на Сър Алекс“, добави Билич.