Джей Ло хареса българското яке на Деми Ловато (снимки)

Дизайнерът Борче Ристовски гордо сподели снимка на двете звезди

Както Bulgariautre.bg първо писа, мега звездата Деми Ловато изпъкна на сцената на Американските музикални награди с българско яке от серията Gspot на родните дизайнери Борче и Добри.

Елегантният сексапилен стил на популярната певица бе забелязан и от световните медии, чиито модни критици се надпреварваха да хвалят избора на Деми.

Сред впечатлените беше и самата Дженифър Лопес. Една от най-влиятелните жени в световният шоубизнес се зарадва на шикозния топ на Ловато.

Дизайнерът Борче Ристовски, чието дело е якето, сподели в личния си профил в социалната мрежа снимка, на която се вижда как Джени искрено се радва на бляскавата дреха. Фотоса е придружен от текста „Touch it, mama“.

Снимката е направена по време на афтър партито на Дженифър Лопес след раздаването на наградите, където очевидно Деми Ловато остана с ефектия топ родно производство.

Домакинята на купона Дженифър Лопес заедно с Деми Ловато

Модният тандем Борче Ристовски и Добромир Киряков – Добри са създатели на бранда Beyond, висок клас дрехи създадени на принципа Висша мода. Gspot е тяхната линия с по-достъпни дрехи тип конфекция рекламирана от Галена.

През април тази година сексапилната София Вергара обра точките при появяването си на червения килим облечена в елегантна рокля от тяхната модна линия Beyond закупена от бутик в Лос Анжелис.