Емил Костадинов: ЦСКА винаги ще го има

Най-хубавото е да се оздрави клубът

Легендата на ЦСКА и българския футбол Емил Костадинов коментира случващото се с родния си клуб в качеството си на член на Изпълкома на БФС. Според него евентуалната трансформация на Литекс в "червените" не е нещо нормално. Той зове за оздравяване на настоящото дружество.

"Няма нищо официално около ЦСКА. Привържениците говорят, по вестниците се пише, но от хората, които се занимават с клуба, досега не е излязло нищо официално като позиция", заяви Костадинов.

"Не съм адвокат, но за мен не е нормално да има преименуване на ЦСКА в Литекс. Хиляди пъти съм казвал, че най-хубавото е да се оздрави клубът. Хората, които сега го управляват, при идването си обещаха точно това", сподели още той.


Коща разкри, че му е изключително болно от случващото се с клуба, но според него ЦСКА винаги ще има по един или друг начин. Според него, до това положение с клуба се е стигнало заради преследването на лични интереси от определени хора, но не назова кои.

"В ЦСКА винаги стават разединения, не знам защо става така, но този клуб ще го има без всеки. Дали ще бъде по трудния или по-лесния начин, предстои да видим. Трябва да се процедира по закон."

"Естествено, че ме боли за ЦСКА. Който мисли, че не ми е болно, жестоко бърка. Но в крайна сметка ЦСКА за мен не заслужава тази участ. Цесекарите се довериха на хора, които мислеха само за личен интерес, за нищо друго", завърши Емил Костадинов.
позиция