Реал направи Гафа с Рафа

Смяната на Анчелоти с Бенитес бе огромна грешка

Виновникът за бруталния Гаф бе само и единствено Раф. Да,още с назначаването на Рафаел Бенитес през лятото предзидентът на "белите" Флорентино Перес направи голяма грешка. Огромната бе,че смени сладкодумния и разбиращ се си играчите Анчелоти, който му донесе така мечтаната и ценена в Реал десета КЕШ/ШЛ.


Тепърва Бенитес, който е специалист по сътворяване на гафове, и в предишни клубни отбори, ще дърпа Реал назад. Неслучайно Кристиано Роналдо е натопорчен и наострен срещу него. Спорно е да се каже дали климата в отбора се разваля от капризния Кристиано, или от некадърния за Реал Бенитес.

Но всичко това доведе до убийствените контри на Барса в стил Луис Енрике. Бенитес дали не си мислеше,че  в големия съперник действа още "тики така" на Гуардиола. Истината е, че Барса с лекота можеше да стигне и до още четири гола.


А двете попадения на Луис Суарес в този мач са като послание към Флорентино Перес, който преди време заяви "Суарес не е за Реал".

Остава да се види дали Бенитес ще спаси сезона с единствения свой коз. А именно,че все пак в евротурнирите умее някак си да настройва отборите си за такъв тип мачове. Само,че летвата от неговия предшественитк Карло Анчелоти бе вдигната възможно най-високо. Спечелена Шампионска лига с Реал. При това не коя да е ,а десетата. Така,че само номер 11 в препълнения музей на Реал може да измие Гафа на Рафа. Освен, ако търпението на ръководството не свърши. Защото това на феновете и на играчите се е изчерпало.