Наджи Шенсой: Мачът с Левски е от голямо значение за Пирин

"Сините" има къде да наваксат, ако загубят от нас

Пирин Благоевград приема "Левски" в неделя от 16:30 часа на стадион "Христо Ботев". Изправят се последният в класирането срещу първия.

"Няма никакво значение, че играят първият и последният. За нас мачът с Левски е от много голямо значение и мисля, че дори "сините“ да загубят точки в Благоевград, има къде да наваксат. За нас обаче това не е така и евентуални точки срещу Левски са ни нужни като хляб. Мисля, че имаме и сили, и възможности да спечелим този мач. След като направихме равен и на "Герена" може да спечелим точки и у дома. След равните мачове с Литекс и Лудогорец, ситуацията вече е много по-различна“, коментира Шенсой.

"Подготвихме се много хубаво, върна се и самочувствието на футболистите, въпросът е как да извлечем максимума от нашия отбор. Едно само искаме - да не загубим. Нужна ни силата и помощта на нашите верни фенове. Цялата ни сила е в колективността, а ако дадем и максимума от себе си, можем да се поздравим и с първа победа", каза още Шенсой.

Треньорът потвърди, че в отбора няма контузени и наказани футболисти. С лека травма е единствено Тони Костадинов, който обаче най-вероятно ще бъде готов за неделния мач. В строя вече са и капитанът Юлиян Попев, който присъства на днешната пресконференция, и Тони Тасев.