Христо Стоичков обяви гост номер 8 за грандиозното шоу през май

Световни звезди от Южна Америка начело с Марадона ще пристигнат в София

За никого не е тайна, че числото „8“ има особена сантиментална стойност за Христо Стоичков. „Осмицата“ е знакова за гениалния футболист – той не само е роден на тази дата, но тя в последствие се превръща и в неговата запазена марка през годините на терена. Затова и сега носителят на „Златната топка“ пожела лично да обяви кой ще бъде осмият участник в юбилейния мач „50 години номер 8“, който ще се проведе на 20 май 2016 г. на Националния стадион „Васил Левски“.

„Най-важният участник и най-голямата звезда за моя празник е българската публика!“ – заявява Камата. „Затова поставям публиката под номер 8 – това е моят номер, любимият ми номер, с него на гърба съм спечелил и всичките си трофеи, но винаги с помощта на публиката.“ – допълва феноменалната „осмица“.

Напомняме, че обявените футболни легенди до момента, които ще участват в сблъсъка на титаните за 50-годишнината на Камата, са: Диего Армандо Марадона, Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попеску, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт. Заедно с Христо Стоичков имената на футболистите в звездната селекция до момента са седем и както става вече ясно 8-ият участник ще е публиката на стадион „Васил Левски“.

Очаквайте скоро обявяването на поредните легендарни имена, които ще се включат в невероятното футболно шоу.

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв.