Петър Жеков: Спасителят за ЦСКА е Васил Божков

Спорт

18-11-2015, 16:34

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Васил Божков поема отново ЦСКА

Петър Жеков: Избрах ЦСКА пред Левски

Подготвил е да погаси дълг от 30 милиона лева

Васил Божков беше, е и винаги ще бъде спасителят на ЦСКА. Това сподели пред репортер на Topsport.bg легендата на "червените" Петър Жеков.

Според знаменития голаджия, бизнесменът е подготвил 30 милиона лева и "само изчаква перфектния момент", за да вземе властта от Гриша Ганчев на "Армията".

Ето и ексклузивното изказване на емблемата на "червените":

"Васил Божков ще оправи нещата. Сигурен съм в него и той е не само моята надежда, но и на преобладаващата част от "армейската" общественост.

Ще ви кажа само, че г-н Божков е подготвил 30 милиона лева, с които ще погаси задълженията на клуба към държавата и другите кредитори. След това вече няма да има кой да го спре.

Веднъж плати ли дълговете, ще имат да го гонят.

То и сега всичко може да бъде платено, но никой няма желание да извади парите от собствения си джоб. Правят се някакви врътки, които няма да минат.

Вижте, да си говорим направо - държавата я интересуват парите. Не само от ЦСКА, а от всеки длъжник. Така и трябва да бъде, не ме разбирайте погрешно - съгласен съм с това.

Така че какво се надпреварват сега да правят това, да правят онова, да се срещат да говорят, да ми разсъждават...

Запомнете ми думата - парите са готови и ще бъдат дадени. ЦСКА няма да бъде малтретиран и ще се върне там, където му е мястото.

Няма да сме вечно длъжници и пренебрегвани. Парите ще бъдат платени наведнъж! Лично бях уверен, че сумата ще бъде внесена и че всичко е готово.

Нека продължават някои хора да се бият в гърдите. В един момент ще им се уморят ръцете...", коментира Жеков.