Румен Чандъров: Готов съм за Ботев(Пд), но феновете да не се намесват

Спорт

06-11-2015, 11:56

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Грегъри Нелсън: От Ботев (Пд) проявиха интерес към мен

Славия надви Ботев (Пд) с 2:0

До три години ще сме фактор и ще играем в Европа

Бизнесменът Румен Чандъров потвърди влизането си в "Ботев" (Пловдив). Както вече стана ясно, шефът на софийската школа ДИТ и на мъжкия отбор на Септември (София) се очаква да се превърне в главния финансов благодетел на "канарчетата". Чандъров обаче постави условие на феновете на "Ботев", заявявайки категорично, че при него няма как те да се намесват.

"Много е голямa вероятността да инвестирам в "Ботев". Aко трябва да бъда честен - и в момента помагам. Преговарям и с други инвеститори, които да влагат средства. Аз не мога да бъда средняк и като се захвана с "Ботев" ще искам клуба да бъде машина", каза Чандъров пред "Меридиан Мач".

"Едно от първите ми условия е да разговарям с феновете. Не искам те да управляват клуба. Когато аз стъпя в длъжост, ще тропна по масата и каквото реша, това ще се случи. Нямам магическа пръчка и всичко ще стане поетапно. Смятам, че до 3-4 години ще станем фактор и ще играем в Европа", каза още бизнесменът, който е сред най-богатите българи и развива успешен бизнес в различни сфери, включително и хотелиерство по родното Черноморие.