Ето официалното комюнике от срещата Борисов-Кънев-Москов

Политика

05-11-2015, 16:32

Снимка:

mediapool.bg

Автор:

bulgaria.utre.bg

Всичко от Автора

Управленската коалиционна формула е успешна, потвърдиха лидерите

Управленската коалиционна формула е успешна. Около това се обединиха след среща председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Петър Москов и съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок и председател на ДСБ Радан Кънев, съобщиха от ГЕРБ.


Резултатите от изборите красноречиво и категорично показват, че управляващото мнозинство е стабилно и правителството ще продължи да изпълнява програмата си и заложените в нея реформи. ПГ на РБ категорично подкрепя предложенията за реформиране на сектор "Сигурност", заяви Радан Кънев.


"След изборите правителството е единно и мнозинството е единно и трябва да оползотворим дадения вот като политическа подкрепа за управляващите формации", каза министър Москов. Разумният, а не емоционалният, прочит на резултатите от изборите препотвърждава, че политиката на правителството е правилна и се одобрява от хората, добави Москов.


"Очаква ни още много работа. Трябва да запазим стабилността в държавата. Само когато сме заедно сме силни и можем да не допуснем сценарии за дестабилизация. Нека да работим с повече разум и смирение", заяви Бойко Борисов.