Ибрахимович полезен ли е вече за ПСЖ ?

Парижани гостуват в Рен и Мадрид

ПСЖ завърши на "Парк де Пренс" 0:0 с Реал. Вярно, мадридистите бяха без доста основни футболисти, но присъствието на Кристиано Роналдо на терена бе повече от достатъчно тимът на Бенитес да изглежда сериозен.


А и да завършиш където и да е 0:0 с Реал (Мадрид) си е успех. Но явно, разглезени от хегемонията във вътрешния шампионат,феновете на ПСЖ сметнаха,че тимът на Лоран Блан е играл вяло и не е нападал достатъчно.

Конкретно за Ибрахимович, пресата дори припомни, че е могло Златан да си тръгне през парадния вход през отминалото лято. Където поиска. Било в Мейджър Лийг Сокър или в Милан, които искаха много да се върне при тях. Въобще, пита се все по-открито дали Ибрахимович  вече  е полезепн за ПСЖ?


Смята се,че Ибра продължава да не блести в пълната си сила в големите европейски мачовец Не,че когато бе доста по-млад пак нямаше тази слабост. Ибра в клубните турнири не е правил чутовни неща. Или поне редовно, за да бъде запомнен като играч за големите гала спектакли.

В двубоя от шампионата със Сент Етиен завършил 4:1 за парижани, през първото полувреме Ибра почти разхождаше фланелката. сигурно си мислеше за промоцията на своя парфюм Златан. Френското първенство в момента до такава степен е доминирано от ПСЖ,че е достатъчно малък повей в играта на Ибра и резултатите си личат на терена. За гола на Кавани през второто полувреме за 2:0 направи непривичен спринт и му достави топката на тепсия. После пък Ибра излезе на чиста позиция и реализира за 3:0. Двайсетина минути преди края Лоран Блан реши да го смени под овациите не феновете.

Днес на Ибра предстои гостуване с ПСЖ в шампионата в Рен. С този отбор тимът от столицата е имал трудни мачове и на "Парк де Пренс". Но от както катарците купиха отбора ПСЖ гази наред. Вкюлчително и бретонците от Рен. И в Париж и като гости.

Ако се получи някаква оспорваност между Рен и ПСЖ ще е защото парижани може да играят пак на ходом при седем точки аванс пред неочаквано втория новак Анже. Защото във вторник на 3 ноември им предстои връщане на визитата на Реал на "Сантиаго Бернабеу".