„Легендите“ подават ръка на млади музиканти

Panic Station ще открият концерта на „Легендите“ в Пловдив

На 3 ноември супергрупата „Легендите“ ще разтърси пловдивската публика с най-добрите и обичани български рок парчета от последните 40 години. Концертът ще бъде от 20:30 часа в многофункционалната спортна зала „Колодрум“.

За откриването на концерта „Легендите“ поканиха победителите от конкурса за най-добрa училищна група „Голямо междучасие 2015“ - Panic Station, които ще свирят пред пловдивска публика. За легендарните музиканти е важно да подкрепят младите таланти, защото феновете трябва да се запознаят с новото поколение!
„Още щом видях Panic Station разбрах, че те ще са победителите в конкурса „Голямо междучасие“, казва по техен адрес Митко Кърнев от D2. Според него успехът на момчетата не е случаен, защото през последните няколко години в Пловдив се развива силна рок сцена.

Panic Station определят стила си като модерен мейнстрийм рок. Скоро завъртяха втория си сингъл “Amsterdam”, като към него заснеха и видеоклип.

На концерта в Пловдив „Легендите“ ще представят над 25 емблематични песни, останали в историята на българската рок музика! Сред тях са „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“ и други.

Вижте видео от първите концерти на “Легендите”

Парчетата ще звучат в оригинален аранжимент, но показващи артистите в различна светлина – Данчо Караджов изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

Турнето им продължава на 6 ноември в габровската зала "Орловец", а на 14 ноември музикантите ще забият пред софийската публика в зала 1 на НДК. Последната фиксирана дата е 10 декември, когато "Легендите" ще зарадват почитателите си в зала “Булстрад Арена” в Русе.

Билети за всички градове могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg. В Пловдив билети ще се продават и на касата пред общината, касата на площад „Стефан Стамболов“, музикалния център, бензиностанции OMV.

Любимата музика на поколения българи достига до всички с подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank).

Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ се осъществява с медийната подкрепа на НОВА телевизия, DARIK Radio, WeRock.bg, Z-Rock, БГ Радио, Tangra Mega Rock, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, Радио 1 и радио Energy, вк Марица.

„Легендите“ във Facebook