Предстоят напрегнати битки в Серия А по оста Милано - Рим

По напечен ще е двубоят между Интер и Рома на "Сан Сиро"

Интер и Рома е мачът,който привлича вниманието в този 11- и кръг от Серия А. В момента "вълците" са начело с 23 точки, а Интер е на четвърто място с 21.

Срещата обаче е в Милано и едва ли момчетата на Манчини ще пропуснат шансовете да вземат победа. Рома на Руди Гарсия обаче също са решили тази година най-после да се отлепят от абонираното второ място и да атакуват върха. Още повече,че Ювентус в момента показва неубедителни игри в Серия А за сметка на групите на Шампионската лига където върви уверено напред.


Наполи е на второ място с 21 точки. Толкова има и третият Наполи. "Виолетовите" имат на пръв поглед лесен мач у дома срещу Фрозиноне. Докато неаполитанците гостуват на Дженоа.

Не е за изпускане от вниманието и двубоят в Рим между  Лацио и Милан. Победа на лациалите ще ги прати в клубът от 21 точки. Докато Милан ще се отдалечи от битката за призовите места. Затова росонерите ще гонят също победата. Очертава се отворен мач между двата отбора.

Но при всички случаи другото дерби между милански и римски отбор си остава в центъра на вниманието. Това на "Сан Сиро" между Интер и Рома.