Трите най-сексуални зодии, които всички искаме в леглото

Ето най-желаните представители на зодиите според астролозите

Астролози определиха трите знака от Зодиака, които почти всеки иска. Те са магнит за партньорите. Те концентрират силна сексуална енергия, вулкан от страст и обект на вечното желание на другите.

3-то място - Стрелец

Стрелците са скромни мечтатели, но скромни в този случай означава, че те не са скромни в своите фантазии, а по-скоро обществено пасивни. Стрелците се разкриват само на някой специален, а не пред всички. Те обичат да "любят" много по-силно отколкото изглежда на пръв поглед. Те не обичат да се разпиляват, в тях е съсредоточена всеотдайност и щедрост в ласките. Такъв е идеалният партньор от пръв поглед, но с леко фанатични наклонности при по-интимно запознанство.

2-ро място - Скорпион

Скорпиончета, и тук пак сте в челните места. Вие сте страстни, импулсивни, така че винаги ще получите това, което искате. Вие сте ненаситни и за вас не съществуват бариери дори за нестандартен "екшън". Вие сте отворени за всичко ново, или по-скоро, вие сте търсачите на нещо необичайно. За съжаление, не знаете значението на думата "вярност", но "подвизите" ви са опростени, защото винаги сте пълни с желание и страст. Най-неуморната зодия - това е Скорпион!

1-во място получават заслужено Близнаците

Вие сте обект на постоянно желание от околните. Вие сте магнит за очите и тялото. У вас живее вечното противоречие, което привлича вниманието на другите хора към вас. Вие сте най- харизматични, умни и секси. Идеалната пропорция от всички изброени по-горе ви дава заслужено първото място. Продължавайте да експериментирате, давайте ново познание на света и живейте така, както живеете. Светът обича Близнаците, макар и понякога да му струва твърде скъпо.