Кание Уест подари сутиен за 5 милиона на Ким

Бижуто с презрамки е изработено по поръчка

Ким Кардашян получи поредно доказателство за любовта на своя съпруг Кание Уест. Вчера светската лъвица отпразнува своя 35-и рожден ден, а рапърът я изненада с луксозен сутиен на стойност 5 млн. долара. "Бижуто" от Victoria's Secret било специално ушито за Ким и украсено с диаманти и сапфири.
Ким обаче така и не успяла да премери подаръка си, тъй като бюстът й още повече е нараснал заради бременността. Тя много страдала заради качването на килограми и още отсега крояла планове как да отслабне бързо след раждането. Това дори било едно от желанията й, когато духнала свещичките на ваниловата торта с шоколадов пълнеж.
Освен с луксозния сутиен Кание Уест изненадал жена си и с тайно парти, на което присъствали майка й Крис Дженър, двете й полусестри Кендъл и Кайли Дженър, гримьорът й Джойс Бонели и други близки приятели. Нямало я обаче 31-годишната Клоуи Кардашян, която по същото време била край болничното легло на съпруга си Ламар Одъм, който се възстановява в болница в Лос Анджелис.

Както е известно, двукратният шампион в НБА с отбора на ЛА Лейкърс бе открит в безсъзнание в легален бардак в щата Невада, където в продължение на няколко дни купонясвал с проститутки, алкохол, наркотици и виагра. Клоуи и семейството й веднага заминаха за Лас Вегас, въпреки че тя е в развод с него.
"Ламар не е добре. Той не може да се изправя сам. Клоуи все още се притеснява за него и не иска да го остави сам", разкри близък източник пред американските медии.