Бионсе крие годините си, баща й я разкри

Певицата лъжела за годините си и се представяла за по-млада

Мръсен номер изигра на Бионсе собственият й баща. Матю Ноулс разкри, че дъщеря му Бионсе всъщност на години е колкото звездата Пинк. Така родителят на изпълнителката я обвини, че се е "подмладила" с 2 години и твърди, че е на 34, когато е на 36 г.
Матю не е добре настроен към щерка си, която допреди години беше златната му кокошка. Като продуцент на Destiniy's Child, а по-късно и като мениджър на Бионсе, Матю изкарваше милиони от певческия талант на дъщеря си. След като обаче станаха известни системните му изневери и това, че дори има извънбрачно дете от друга жена, Бионсе почти го зачеркна от живота си и позорно го уволни.

В интервю за радио предаване Матю къде без да иска, къде нарочно заяви, че щерка му е колкото Пинк. Известно е, че певицата е на 36 г. Припомняйки си началото на кариерата й, Матю казва, че Бионсе и Ъшър били на една възраст, когато започнали. Проверка сочи, че R&B певецът е роден 1978 г.
Въпреки скандалните разкрития на таткото, той твърди, че Бионсе не го е "отрязала" напълно и дори е виждал нея и внучето си Блу Айви преди броени месеци.
Певицата не е коментирала изказванията на баща си.

Междувременно в пресата излезе информация, че Бионсе и съпругът й Джей Зи само тази година за пътувания и почивки са похарчили астрономическата сума 30 милиона долара. 

"Те имат толкова много пари, че 30 милиона за ваканция не са никакъв проблем. Когато те отиват на почивка, прекарват всеки ден на най-високо ниво. Двамата харчат като луди, но това си струва, защото за тях това е най-доброто време и те го правят по най-добрия начин ." разказва близък на двойката. 

Общото състояние на двойката се оценява на 760 милиона долара.

През последните няколко месеца, Бейнс и Джей посетиха заедно с дъщеря си Блу Айви  Флоренция, Хавай, Париж, Тайланд, Карибския басейн, а освен това си направиха дълга обиколка на Средиземно море на борда на супер яхта.

Семейството редовно пътуват по отделно и всяко едно от тези пътувания струва половин милион долара. Парите си те харчат за частни самолети и цели етажи от най-добрите хотели и вили, една нощ в които струва от 7 до 20 хиляди долара.