DJ Diass представи българската електронна музика в Холандия

Diass се завърна от конференция в Амстердам, стартира радио шоу в световен ефир

Един от най-талантливите и успешни български артисти и продуценти DJ Diass взе участие в най-голямата конференция и клубен фестивал за електронна музика в света Amsterdam Dance Event. От 14 до 18 октомври цялата електронно-денс-музикална индустрия си даде среща в Амстердам за провеждане на 20-тото поредно издание на фестивала.

Повече от 300 партита в почти 100 локации, с участието на над 2 000 ди джеи от цял свят, близо 5 000 професионално заети в бранша и над 300 000 фестивални посетители. Освен като делегат в конференцията, българският продуцент имаше участие и в Stereo Club в сърцето на Амстердам, където представи част от последната си авторска продукция и ремикси рамо до рамо с имена като Luigi Rocca, Third Son и Simone Vitullo.

Мениджърът на Diass – Албена Попова беше неотлъчно до българският ди джей и продуцент и разкри след завръщането им, че една от основните цели на пътуването е било финализирането на важни международни преговори за партньорство и стартирането на радио шоу, както и предстоящи големи участия на звездата във водещи международни медии и събития.

Diass е един от малкото български ди джеи и продуценти, който ще излъчва радио шоуто си във водещите национални и международни радио станции за електронна музика. Изключително удовлетворени и позитивни от успехите си в Амстердам, Diass и Попова обещаха съвсем скоро да разкрият подробности за предстоящите им проекти. Освен с многобройните си участия във водещи клубове в чужбина за последната година, интересът към родната ни звезда нарастна значително и след издаването на третият му самостоятелен албум „Reset the World“, който италианският лейбъл 303lovers Recordings разпространява в международен мащаб. Хард копието му вече е факт и в търговската мрежа в цялата страна. Новата 2016 година българският ди джей и продуцент ще посрещне със свое парти в Москва.