Кейт Мос „усука“ синът на приятелка (снимки)

Младият фотограф с аристократично потекло не се притеснява от разликата в годините

41-годишната топ манекенка Кейт Мос завъртя любовна афера с 28-годишният Николай фон Бисмарк, праправнук на Ото Бисмарк.

Изглежда моделката окончателно е преживяла неуспешния си брак с вече бившия си съпруг Джейми. Според нейни близки тя е толкова влюбена в младото си гадже, че го е поканила да се настани в дома й в Лондон и да заживее заедно с нея и дъщеря й - 12-годишната Лайла Грейс.

Николай фон Бисмарк

"Връзката на Кейт с Николай се разви изключително бързо. Той все по-често остава в дома й и макар засега не се е пренесъл окончателно при нея, голяма част от дрехите му са в гардероба й", разказала приятелка на Мос.

Николай наскоро призна в интервю, че по време на престоя му в Етиопия всяка сутрин е закусвал с чаша кравешка кръв. Двамата с Кейт са заедно от няколко седмици и младокът вече се познава с повечето й звездни приятели.

Връзката с 13 години по-младия фотограф явно не притеснява никого, нито самия модел, нито майка му, а може би тя се прикрива добре. Майката на Николас е близка приятелка на Кейт Мос и е напълно наясно с начина й на живот.

Николай с Майка си