Христина Василева печели „Вип Брадър 2“ през 2007

Участието на приятелката на Здравко предизвика вълна от недоволство, да не говорим за победата й

Сезон 2 на Вип изданието започна на 26 март 2007. Победител е Христина Василева - съпругата на победителя от „Биг Брадър 1“ – Здравко, тя получи награда 100 хиляди лева.

При влизането си във „Вип Брадър 2“ на 26 март 2007 г., победителят от първия сезон на предаването, Здравко от Приморско предлага брак на приятелката си Христина. Тя се съгласява да влезе в шоуто, за да му каже „да“, но след това получава статут на участник.

Тя успява да стигне до финала, където печели срещу ДесиСлава наградата от 100 хиляди лева. След победата на Христина, в пряк двубой с актуалната по това време певица ДесиСлава, се заговори за тайна договорка с продуцентите, особено след решението на Здравко да се кандидатира за кмет на Приморско.

Появиха се съмнения, че продуцентите „даряват“ наградата от 100 хиляди лева за кампанията на Здравко, а в замяна той да им се „отплати“ с определени услуги като градоначалник. Тези слухове не се потвърдиха. Здравко не стана кмет на Приморско.

Този Вип сезон се прочу и с участието на един от най-известните българи – Азис, които влезе в къщата със „съпруга“ си Ники Китаеца.

Друго звездно семейство в Къщата бяха Венета Райкова и участникът от сезон едно Тишо.

По време на предаването съквартирантите обвиниха Венета в интригантство и това постави края на приятелството й с Азис, ДесиСлава, Катето Евро и Маги Желязкова. Вторият Вип сезон се отличи още и с участието на скандалния политик и бизнесмен Веселин Данов и постоянно пияната приятелка на покойния собственик на Кемпински Зографски – Росица Новева.

Очаквайте останалите победители на Биг Брадър в следващата част!