Тризначката Любов е победител в трети сезон на „Биг Брадър“

Едната от главите на „триглавата ламя“ в шоуто спечели 200 хиляди от възможен половин милион

2006 беше толкова успешна за създателите на родната версия на Големия Брат, че в тази година се състоят два отделни сезона. След първият Вип през март, есента дава старт на третия сезон.

Той започна на 18 септември 2006 . Наградата е 500 000 лева, но за всяко едно нарушение, тя бе намалявана с по 5 000 лева. Поради множеството глоби, Биг Брадър даде на съквартирантите две мисии, с които те успяха да възвърнат част от стопената награда. В крайна сметка, тризначката Любов получи 200 000 лева – същата сума, която спечелиха победителите в първите два сезона на шоуто.

Любов влиза в къщата на „Биг Брадър 3“ с близначките си Вяра и Надежда. Тя печели риалитито след 85 дни изпълнени със скандали и смешни лафове. Култова и запомняща остава репликата на Тризначките в шоуто: „Дека са ти пръстените!?“.

Триглавата ламя, както ги наричат са номинирани много кратно заради постоянното дърдорене и сплетнечене, но Любов стига до края.

Към следващия победител ТУК!

В началото на 2012 сестрите живеят известно време в Лондон, където Любов се озовава за кратко в ареста, защото присъствала на кражба в магазин и понеже не знаела езика, когато дошли органите на реда я задържали. През септември същата година трите участват като гост съквартиранти във „Вип Брадър 4“, а след това се борят за голямата награда в „Big Brother All Stars“. Тук пък, освен че не печелят, те са набедени, че не знаят кой е Васил Левски. Момичета имат желание да живеят в чужбината (защото тук хората не ги разбират) и да се снимат в сериали, а най-голямата им мечта е да станат световноизвестни, засега нито една от мечтите им не се е сбъднала.

Емблематични и запомнящи се участници от този сезон освен тризначките бяха и Виолета Кондова – Баба Вили, травеститът Пеньо Даскалов, футболистът Панайот Кючуков – Пацо и ръгбиста Борислав Борисов – Боби.

Пацо, Пеньо, Боби, Баба Вили

От всички тях в публичното пространство продължиха да се появяват само Пацо, който е част от антуража на фолк певеца Константин и Боби, чиято настояща приятелка Никита победи в последния сезон на „Биг Брадър“ т.г.

Продължете към следващият победител в сезон четири на „Вип Брадър“ 2007 ТУК!