Победител в сезон две на „Биг Брадър“ е Мирослав Атанасов

Чувствителният млад мъж, който се бореше за любовта на приятелката си се прочу като „Ревльото“

Вторият сезон на "Биг Брадър" стартира на 19 септември 2005. Победител е Мирослав Атанасов, който спечели 200 000 лева. При започването на сезона къщата не беше завършена и трябваше участниците да я ремонтират.

Цяла България запомни Миро заради мелодрамата, която сътвориха със съпругата му Елена, също участник в този епизод на риалитито. Парите, които Миро спечели инвестира в строителния бизнес. През 2012 г. заедно с топмодела Катя Дюлгерова, менажира кастинг агенция. Миро бе един от участниците в първото издание на „Big Brother All Stars“, събрало част от най-атрактивните образи в шоуто досега. Във визитката си тогава споделя, че мечтае да има деца. След шоуто казва, че вътре всичко се случва по сценарий.

Към следващия победите ТУК!

Според сайта на Нова Тв, към днешна дата Миро е собственик на две заведения в София, защото, както той казва: „Големият брат ти дава криле и замах. Искаш да покориш света, след като излезеш от Къщата”. Според него перфектният участник в „Биг Брадър“ е този, който е себе си, положителен, забавен, стоящ настрани от конфликти, но отстояващ мнението си. 

Леонардо Бианки - Лео

Единственият, който запази звездният си статут и успя да осребри славата натрупана във вторият сезон на предаването е Леонардо Бианки – Лео. Зрителите запомниха Лео Бианки като широката усмивка на Биг Брадър. Той е прекрачвал прага на най-известната Къща повече от веднъж, като и двата пъти е завършвал на почетното второ място . Нарича Биг Брадър „най-големият трамплин в живота ми". 

"След  Къщата бъдещето ми доби ясни очертания - престоят там ми показа точно какво искам и че никой не може да го постигне вместо мен.". В момента усмихнатият италианец е собственик на верига ресторанти в София, занимава се с музика и  е  любим радио и телевизионен водещ.  " Ако не беше Биг Брадър нищо от това нямаше да се случи и аз отдавна щях да  съм напуснал България", споделя Лео. Той е първият чужденец участвал в родния формат.

Други емблематични участници от втория сезон са Радослав Стоянов – Радо Прашката и Недялко Лазаров, двамата обаче не намериха никаква по-специална реализация след финала на шоуто.

Продължете към победителя в първият „Вип Брадър“ 2006 ТУК!