"Бизнес на светло" организира дискусия за основните приоритети в туризма

Целта на дискусията е да бъде чут гласът на бизнеса за развитието на туристическата индустрия в страната

Като част от Националната кампания „Бизнесът на светло за по-добро бъдеще“ на КРИБ и КНСБ и като естествено продължение на срещите с бизнеса проведени във Варна, Бургас и София, по съвместна инициатива на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и министъра на туризма Николина Ангелкова се организира дискусия, която ще се проведе на 20 октомври 2015 г. /вторник/, от 13:00 часа, в зала 6 на Националния дворец на културата, София.

Целта на дискусията е да бъде чут гласът на бизнеса по основните приоритети в туризма и стъпките, които трябва да предприемем заедно с държавата за развитие на туристическата индустрия в България.

Евгени Иванов, изпълнителен директор на КРИБ, от името на организаторите, изрази надежда за активно обществено участие в дискусията, за да бъдат определени и поставени на дневен ред основните проблеми в сектора, както и да се набележат конкретните мерки, които да подпомогнат превръщането на туристическия отрасъл в структуроопределящ за българската икономика. Потвърждения за участие в събитието могат да се отправят на е-мейл: office@ceibg.bg и/или тел. 02 981 95 64.