И футболист помогна на Пламен Константинов за второто 3:0 над Германия

Денис Киров бе поредното дете, което получи шанса за уникално изживяване по време на мачовете на България

Млад футболист седна на стола на Пламен Константинов за ¼-финала на Евроволей 2015 България – Германия, спечелен от „лъвовете” с категоричното 3:0. 14-годишният Денис Киров бе поредното българско дете, което получи шанса за уникално изживяване по време на мачовете на България от европейското първенство по волейбол за мъже. Преди шампионата Българска федерация по волейбол обяви най-голямата награда за деца до 15 г. – да стоят на стола на селекционера край игрището по време на официалната загрявка за мачовете. А големите щастливци бяха изтеглени чрез томбола от национала Теодор Тодоров.

За второто 3:0 над Бундестима в рамките на Евроволей 2015 честта да бъде асистент на Пламен Константинов се падна на Денис. „Тренирам футбол, но много обичам волейбола. Когато мога, предпочитам да гледам мачовете на живо. Харесвам спортуването. Много ми харесва да съм тук. Ще съм много щастлив, ако и аз стана голям спортист”, сподели развълнуваният Денис Киров. След което пожела успех на селекционера на България.

Малкият помощник треньор получи и незабравим спомен край игрището – ръкостискане с Пламен Константинов, превърнал се в любимец на всички българи - и като играч, а вече и като треньор.