Марек Юнион - Ивкони прави всичко възможно да приеме Белогорие в Дупница

Ремонтират с бързи темпове залата

Спортната зала в Дупница вече свети. Снощи част от осветлението бе пуснато за първи път и привлече много любопитни погледи на минувачите. Темата за ремонта на съоръжението най-вече сред мъжката част от населението е по-интересна дори и от местните избори. Екип на zadupnitsa.com посети спортното съоръжение тази вечер в 22.30 часа и видя, че работници продължават да извършват дейности.

"Ще се работи и през нощта, за да се стигне навреме. Всяка минута е ценна", сподели един от работниците.

Темата е една от най-следените и във фейсбук, където от няколко мсеца бе сформирана група: "Оптимистите от Марек Юнион-Ивкони". В нея се споделят почти ежедневно и фотоси от всекидневната дейност на изпълнителите. Снимки от "светлинното" шоу тази вечер, бяха публикувани веднага в групата.

Фенове изразиха готовност да се включат доброволно в ремонтните дейности, като това се очаква да стане на ниво монтиране на седалки. В понеделник трябва да започне и монтирането на специалната настилка за игра, което ще отнеме няколко дни, както и монтирането на електронните табла. Не е тайна, че притесненията са свързани с предстоящото домакинство на Марек Юнион-Ивкони от Шампионска лига срещу европейския супер гранд Белогорие водени от 220-сантиметровия гигант и най-добър играч в света Дмитрий Мусерски. Двубоят е на 4 ноември от 18.00 часа именно в дупнишката зала.