Откриха изчезналия син на Том Ханкс

Чет Ханкс сам решил да влезе в клиника за наркозависими и да се лекува

В началото на август блудният син на Том Ханкс и съпругата му с български корени Рита Уилсън изчезна безследно, писа Bulgariautre.bg. Тези дни най-накрая стана ясно къде се е намирал той през това време.

За местоположението на 25-годишния Чет, който бе издирван цял месец, не знаеха дори и неговите родители. В крайна сметка, младежът даде знак за съществуването си.

В своя профил в Инстаграм той публикува видео, в което разказва, че в момента се намира в клиника, където се опитва да се пребори със своята наркомания.

Той отбелязва, че не иска повече да живее предишния си живот. До преди няколко месеца Чет бе толкова увлечен по кокаина, че не можеше да диша през носа. Младежът употребяваше наркотици в течение на цели девет години.

"Отне ми доста време да разбера кой съм всъщност. Опитвах се да се справя с влиянието на околните. Не е лесно да бъдеш син на известен актьор. Само преди няколко месеца, продавах наркотици. Използвах кокаин до точката, че не можех да дишам. Дори пушех крек. Най-накрая отидох в клиника, за да събера парчетата. И знаете ли какво, чувствам се дяволски добре. Накрая признах пред себе си, че трябва да се грижа за себе си и разбрах, че съм живял неправилно", споделя Ханкс джуниър.

През ноември миналата година Чет също направи опит да се отърве от дрогите, влизайки в клиника за наркомани, но шест месеца по-късно британските медии гръмнаха с новината, че лондонската полиция го издирва след зрелищен погром и скандално поведение в луксозен хотел в английската столица.