Легендата Димитър Златанов, Евгени Иванов - Пушката и фенове пътуваха в автобус с медии към "Арена Армеец"

За мача България и Германия са останали по-малко от 2000 билета

Организаторите на Европейското по волейбол зарадваха с приятно пътешествие журналисти. Представителите на медиите получиха възможност да се повозят в автобуса на националния отбор по волейбол,  който ги взе от стадион „Васил Левски" и ги остави пред зала „Арена Армеец".

В ролята на екскурзоводи се включиха доскорошния национал  Евгени Иванов - Пушката,  който сега е организационен директор на европейското първенство по волейбол  и легендата на ЦСКА и националния отбор на България и единствен волейболист намерил място в Злаата на славата  Димитър Златанов. Двамата обсъждаха с журналисти и фенове теми от по-старата и по -новата история на българския волейбол..

В зала „Арена Армеец" се проведе пресконференция, на която присъстваха министър Красен Кралев, шефът на волейболната федерация  Данчо Лазаров, националния треньор Пламен Константинов и волейболната легенда на ЦСКА  и националния отбор  Димитър Златанов.

Председателят на организационния комитет Станислав Николов разкри, че интересът на феновете към първенството е голям, като за двубоя между България и Германия вече остават по-малко от 2 хиляди билета.