Двама национали готови за проверките със Сърбия

Николай Николов и Станислав Петков ще бъдат в групата за предстоящите контроли

Националите Николай Николов и Станислав Петков, които пропуснаха изминалите две контроли на България със Словакия (победи с 4:0 и 3:1 гейма) поради травми и облекчен режим, вече тренират пълноценно и взимат участие в тренировъчния процес наравно с останалите състезатели.

Двамата ще са в състава на националния отбор за предстоящите два мача със Сърбия, които ще бъдат и последните две проверки преди старта на Европейското първенство 2015 (9-18 октомври).
Припомняме, че волейболистите на България играят със Сърбия днес и утре, 2 и 3 октомври в столичната Арена Армеец. Първият мач е със статут на съвместна тренировка и е затворен за фенове и журналисти. Публика ще има на втората среща, на 3 октомври (събота), която започва от 20:30 ч. и ще бъде предавана пряко по БНТ.
На касите на Арена Армеец вече се продават билети за мача, като те са на символични цени. Единичен билет струва 2, 3 или 5 лева, в зависимост от различните нива и сектори в залата. Специално за двубоя обаче се продават и семейни пакети за четири човека, като те са с цени съответно 6, 10 и 12 лева.

 


От началото на средващата седмица пълноценно участие в тренировъчния процес започва и посрещачът Тодор Скримов, който засега все още е на облекчев режим и пропуска двата приятелски мача със Сърбия.