Марек Юнион - Ивкони продължва спонсорски договор

Логото на компанията ще бъде отново на фланелките на отбора

Марек Юнион-Ивкони продължи партньорството си с водещия букмейкър Eфбет и през този сезон. Логото на компанията ще бъде отново на фланелките на отбора, както за срещите от Шампионска лига, така и от вътрешното първенство.

„Ефбет продължава сътрудничеството си с Марек Юнион-Ивкони за втора поредна година, защото шампионите трябва да се подкрепят, а дупничани се доказаха като такива през последните 4 години. Клубът продължава да показва, че върви в правилната посока и развива детско-юношеската школа, а това е предпоставка за много бъдещи успехи. Ефбет вярва, че по този начин ще бъдат изградени бъдещи лидери както за представителния тим, така и за националния отбор, а ние ще бъдем горди, че сме допринесли за развитието на българския спорт. С това сътрудничество се надяваме да постигнем още множество успехи и да продължим заедно да трупаме позитиви и отличия, защото най-добрите вървят ръка за ръка към нови върхове“, заяви изпълнителният директор на компанията Цветомир Найденов.

"За нас е удоволствие да бъдем отново партньори. Радостното е, че от Ефбет оценяват усилията ни и в развитието на подрастващите, защото това е разковничето за успехи, а ние сме без конкуренция в това отношение в България. Шампионите винаги са заедно, а ние и Ефбет сме точно такива - всеки в своята област", лаконичен бе мениджърът на Марек Юнион-Ивкони Людмил Найденов.

Четирикратните шампиони започват от днес серията от контроли. Дупничани пристигнаха в Гърция вчера и днес от 18:30 часа излизат на о-в Сирос срещу румънския Динамо (Крайова). Утре е двубоят с ПАОК, а в неделя срещу домакините.