Засекретиха доклада за смъртта на Боби Кристина Браун

Дъщерята на Уитни Хюстън почина на 26 юли след шест месеца в кома

Патолозите определиха причината за смъртта на единствената дъщеря на певицата Уитни Хюстън, 22-годишната Боби Кристина Браун. Въпреки това, докладът им ще остане в строга конфиденциалност по нареждане на съда.

Според "Би-би-си", забраната за разкриване на информация е била наложена от Висшия окръжен съд. Пояснява се, че областният прокурор и полицията на град Розуел са били уведомени за резултатите от аутопсията.

За смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън стана известно на 26 юли. Тя почина на 23 години в хосписа, където беше прехвърлена в края на юни. Тогава официалният представител на семейството обяви: "Боби Кристина Браун почина в неделя, 26 юли, 2015, заобиколена от семейството си. Най-накрая тя почива в мир в ръцете на Господ."

Боби Кристина Браун бе погребана в Атланта до трагично загиналата си майка. Бащата на момичето, рапъра Боби Браун не присъства на погребението, и каза сбогом на дъщеря си в бележка: "Аз също винаги ще те обичам".

Припомняме, трагедията настъпили 31-ви януари, т.г. Съпругът на Боби Кристина, Ник Гордън я намери в дома им в предградие на Атланта: „Жена ми лежи в безсъзнание във вана, пълна с вода.“, казва той на телефон 911. Тя е откарана в болница, където лекарите откриват отток на мозъка и пациентът е въведен в състояние на изкуствена кома, от която така и не се събужда.