„Златен скункс“ за новата „Мис Италия“ (видео)

Булевард

26-09-2015, 02:01

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изцепките в Оскарите. Поне с нещо да са интересни!

Николета с поредна доза изцепки

Златка пак се изцепи, няма идея кой е Джон Ленън

Да целуваш Брад Пит е ужасно, изцепи се Кирстен Дънст

Пиянски изцепки в Слънчев бряг? Вижте какво правят в Лондон!

Саботират фейсбук страницата с алкохолните изцепки на англичани

Внимание! Учителски изцепки

Изцепка! В "Годината на проститутките" сме, според BBC

Тези сватбени гафове ще ви накарат да плачете от смях (видео)

Ето ги гафовете в „Игра на тронове” (ВИДЕО)

Проучване разкрива сексуалните гафове на британците

Уникални строителни гафове (галерия)

Да се посмеем с гафовете на телевизия СКАТ

Анджелина Джоли разказа за гафовете на сватбата й с Брад Пит

"Златен скункс" за пияния професор Драганов

Златен скункс за Росен Петров

"Златен скункс" получи Кирил Домусчиев

Обявиха я за „Кралица на невежеството“

Светът все още не е успял да се възстанови от противоречивите изявления на наскоро избраната "Мис Италия" за желанието й да види войната и ето, че тя успя да се опозори за втори път. Този път, красавицата нарече американскияt баскетболист Майкъл Джордан – „велик италианец“.

Победителката в конкурса "Мис Италия" Аличе Сабатини отново се оказа в центъра на скандала. Първо тя беше осмяна за изказването си, че би искала да живее във времената на Втората световна война.

Хубавицата бързо си спечели слава на глупачка и логично бе наградена със "Златен скункс" от италианската весия на сатиричното шоу „Господари на ефира“ (Striscia la Notizia), съобщава The Telegraph. 

Връчвайки статуетката на миската, репортерът на италианските „Господари“ Валерио Стафели я попита на коя италианска историческа личност тя се възхищава най-много. "Майкъл Джордан, най-великият баскетболист в историята!" - отговаря момичето спокойно.

Невежеството на кралицата на красотата се задълбочава от факта, че тя играе баскетбол във втората италианска дивизия А2 и има татуировка на бедрото с логото на Майкъл Джордан. 

Независимо от това, Сабатиние не си бе направила труда да разбере, че любимецът й е от Америка, а не от Италия. По-късно тя публично призна грешката си.

По-рано на въпрос от водещия, в кое време Аличе би искала да живее, тя отговори: "Съжалявам, че не съм родена през 1942 г., за да живея по времето на Втората световна война. Бих искала да преживея всичко, което е описано в книгите за това време." Освен това миската смята, че не би й се наложило да воюва: "Аз съм жена – така или иначе не биха ме взели на фронта." – допълва тя.

Думите на италианката мигновено взривиха интернет, благодарение на което за нея се появиха стотици вицове и шеги. В допълнение, потребителите обвиниха девойката в неуважение към тези, които са се борили през войната и я посъветваха да отиде в Сирия или Донбас, за да види сраженията със собствените си очи.