До дни ще е готов докладът за КТБ

Портфейл

25-09-2015, 15:50

Снимка:

©Webсafe.bg

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Обяви министър Владислав Горанов в парламента

До края на месеца се очаква окончателният доклад на компанията за международни разследвания за банка КТБ. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов по време на парламентарния контрол.


"Междинен доклад не е предвиден в договора. Окончателният доклад са поели ангажимент да бъде готов до края на месец септември, то е съвсем скоро. На оперативна база те предоставят информации и дават консултации на синдиците, разбира се, не е уместно с оглед защитата на интересите на масите на несъстоятелността да ги коментираме на глас и в детайли, тъй като в голяма степен тези, които искат да увредят масите на несъстоятелността, ще могат да се подготвят на база на информацията, която се дава от консултанта", каза министърът.


"Но искам да ви уверя, че фирмата доста професионално и доста детайлно е предоставила информация. В момента, в който е изготвен окончателният доклад, съм готов да обсъдим как да запознаем народното представителство с него и по какъв начин да го използваме, защото знаете, че се движим по тънък лед на законови ограничения", подчерта Горанов.