Красавица родена без крака стана модел на бельо

Родителите изоставили новородената си без крака дъщеря на прага на будистки манастир в Тайланд

Родената без крака тайландка, успя да пробие в модния бизнес и печели хиляди долари на ден от реклама на бельо, бански и спортно облекло, пише The Daily Mail. 23-годишната Кания Сесер разказа за кариерата и личния си живот пред британското издание.

От 15 годишна възраст момичето се опитва да бъде модел и се явява на кастинги за реклами на спортни марки - като Volcom, Nike, Rip Curl, но нито една от марките не желае да сключи договор. Въпреки това, в процеса на търсене на работа Сесер е забелязана от производители на бельо (марка не е посочена), и тя започва работа за тях. Вече натрупала популярност, тя направи рекламна фотосесия за спортната марка Billabong.

"Нямам нужда от краката за да се чувствам секси," - каза Кания и добавя, че обича да си изкарва прехраната като модел на бельо, "Тези снимки показват силата ми" - изрази увереност, американката. Според нея, хората трябва да осъзнаят, че красотата е различна.

The Daily Mail пише, че Сесер никога не е познавала родителите си. Те оставили новородената си без крака дъщеря на стълбите на един будистки манастир в Тайланд.

Модната индустрия вече се интересува от пенсионери, транссексуални и гиганти в търсене на нов поглед към красотата.
Вестникът добавя, че моделът започва подготовката за участие в параолимпийските игри, които ще се проведат през 2018 г. в Южна Корея (Кания се занимава със ски и сърф). Тя не използва инвалидна количка, предпочитайки да ходи на ръцете или да кара скейтборд. Основна подкрепа и вдъхновение Сесер нарича своят приятел Брайън Уотър, който срещнала преди около месец.